torstai 4. joulukuuta 2014

Oh Sun I've Missed Ya!


Vihdoin ollaan parin päivän ajan saatu nauttia niin ihanasta auringon valosta!! Melkein meinasi jo unohtua miltä se pilvetön ihana taivas näyttääkään. Itseltä toki valoisuuden ja auringon näkeminen on jäänyt kovin vähäiseksi, kun tulee töissä oltua arkipäivisin klo 6-14.00, ja auringon laskiessa jo niin kamalan aikaisin. Neljän jälkeen päivällä on jo pilkkopimeää... No siksi olenkin nauttinut näistä auringonsäteistä viimeiseen rippeeseen asti. Ihan hetki sitten oli vielä pakko mennä parvekkeelle kuvailemaan auringonlaskua ja vilkasta liikennettä. Olihan nämä hetket ikuistettava! Tuli ihan hauskoja kuvia!! Niitä tuossa alla..

Auringon valolla on jokin maaginen voima, joka saa piristettyä ja tehtyä musta niin onnellisen! Se jollain tapaa lataa mun patterit ja antaa ylimääräistä energiaa! Sen tuntee koko keho ja mieli. Ei tuntunut päivä yhtään niin pahalta, kun töistä päästyä astui ulos pilvettömän ja kirkkaan taivaan alle. Saisi jo tulla kunnon talvi, lunta joka paikkaan valaisemaan näitä kovin synkkiä iltoja niin olisi muulloinkin valoisaa! Joulu ja talvi-ihmisenä kaipaa juuri niitä ihania kinoksia, jotka peittävät koko maan verhoonsa! Oletteko te talvi vai kesä-ihmisiä? Vai pidättekö molemmista? Itse rakastan molempia; kesällä on niin ihanaa, kun ei tarvitse miettiä mitä pukee! On lämmintä, aurinkoista, värikästä.. Linnut visertävät aamulla anivarhain, lehdet kahisevat tuulen mukana puissa.. Perhoset lentelevät ympäriinsä, niityt tulvivat kauniista kukista.. Pääsee pyöräilemään, uimaan, piknikille ja vaikka minne!! Voi olla ulkoilmassa vaikka koko päivän ja yön<3 Talvella taas parasta on askelten narskuminen lumisella tiellä, kirpsakka pakkanen, joka saa nenän pään hieman punoittamaan. Puuterilumi, joka ilmaan heitettäessä leijailee hitaasti maahan. Lumiukot, lumienkelit, pulkkamäki, luistelu, lumilautailu, hiihtäminen, kota ja nuotio.. Niin paljon kaikkea ihanaa!

 Nyt kuulisin mielelläni teidän mielipiteitänne! Kertokaa, oletteko talvi- vai kesä-ihmisiä? Ja mikä mielestänne on parasta juuri teidän lempparivuodenajassa! :) Ihanaa tulevaa viikonloppua kaikille xx

Vielä loppuun omat TOP 5 biisit auringonlaskuun Songs For Sunsets- soittolistalta Spotifystä:

1. Handsome Ghost - Blood Stutter
2. The xx - Sunset
3. Bear's Den - Isaac
4. Birdy - People Help The People
5. Of Monsters And Men - Yellow LightEi kommentteja:

Lähetä kommentti