keskiviikko 31. joulukuuta 2014

The Last Day Of The Year


Vuosi on vierähtänyt aivan kamalan nopeasti ja nyt sitä on enää tämä ilta jäljellä.  En tiedä oikein miten lähtisin purkamaan vuottani teille lukijoille. Tämä on oikeastaan ensimmäinen vuosikatselmani, sillä bloggauksenkin aloitin vasta noin puolisen vuotta sitten. Olen siis aivan pihalla miten ja mistä aloittaisin.. Pitäisikö kertoa jokaisesta kuukaudesta jotakin pientä, vai vain yksi kirjoitus koko vuodesta yleisesti ottaen.. Vai miten oikein toimisin.. Jaiks! Veikkaan että paras tapa lähteä liikkeelle on vain kertoa (mahdollisimman lyhyesti) koko vuodestani, sillä minulla ei ole ollut blogia vielä niin pitkään, jotta voisin käyttää hyväkseni vanhempia postauksiani esimerkiksi ottamalla kuvia ja katkelmia niistä..

Vuosi on ollut minulle henkilökohtaisesti todella rankka, niin henkisesti, kuin fyysisestikin.. On menty sellaista vuoristorataa.. Pitkiä, kamalan jyrkkiä ylämäkiä.. Juuri kun on ollut askeleen päässä huipulta, on tullut romahdettua takaisin alkuun, aivan pohjalle.. Ja tiputus ei aina välttämättä ollut mikään suorin ja tasaisin.. Matkalla, niin ylös kuin alaskin, on ollut paljon töyssyjä, esteitä ja tuulen puuskia, jotka ovat yrittäneet työntää minua kauemmas tavoitteistani sekä päämääristäni.. Vuosi on ollut kovaa taistelua omien tunteiden ja ajatusten kanssa. Muidenkin mielipiteillä ja tekemisillä on ollut todella valtava vaikutus kaikkeen tapahtuneeseen.. Onneksi kuitenkin kaiken rankan ja vaikean keskellä, kun on tuntunut että kaikki menee ihan päin h****ttiä eikä mikään onnistu, on aivan ihania ystäviä, poikaystävä, sisarukset jne jotka ovat muistuttaneet kaiken kääntyvän parhain päin.. Jotka ovat tukeneet, olleet turvana ja lohduttaneet syvimmän surun hetkellä! Jotka ovat antaneet uskoa tulevaan.. Sellaisia henkilöitä, jotka ovat osanneet sanoa juuri oikeat sanat, jotta saisin ajatukseni muualle, edes hetkeksi..

Vuoteeni on mahtunut myös paljon onnistumisia, onnellisia hetkiä. Olen saanut karsittua elämästäni turhia henkilöitä ja oppinut tajuamaan ketkä ovat niitä oikeita, aitoja ystäviä! Heitä tulee ja menee, mutta loppujen lopuksi nämä monet samat henkilöt ovat olleet elämässäni läpi kaiken! Olen tutustunut mahtaviin uusiin ihmisiin ja saanut elinikäisiä ystäviä. Vietimme ensimmäistä vuosipäiväämme poikaystäväni kanssa. Hänen kanssaan muutimme myös yhteiseen ensimmäiseen asuntoomme, se oli yksi onnellisimmista hetkistä! Muutin Lahdesta Jyväskylään, sain töitä ja ihania uusia työkavereita, jotka ovat auttaneet minua sopeutumaan uuteen paikkakuntaan ja työhön!

Näin vuoden viimeisenä päivänä huomaa, miten aika oikeasti kuluu todella nopeasti.. Alkutalvi, aurinkoiset kesäpäivät, syksyn ruska ja ihanat värit, ensilumi.. Kaikki ovat jo takana päin.. Niin paljon kaikkea on tapahtunut.. Silti tuntuu, että niin monta asiaa on jäänyt myös tekemättä vuoden aikana.. Ne vain ovat unohtuneet, aikaa "ei ole ollut" (joko laisinkaan tai ei vain riittävästi).. Tekosyitä löytyy, mutta tosiasiassa kaikki on vain ollut itsestä kiinni. Ensi vuoteen on siis jotain parannettavaa. Virheistään oppineena on hyvä lähteä aloittamaan uutta vuotta ihan vähän viisaampana! Näin ainakin toivon. Uuden vuoden lupaukseni on olla parempi ihminen, parempi ystävä, parempi tyttöystävä. Täytyy myöntää, että liian usein on tullut luvattua liikoja ja loppujen lopuksi on siitä tullut vain mielipahaa, niin itselle kuin toiselle osapuolellekin, kun on joutunut perumaan. Näin en anna jatkossa tapahtua.. Mitä uuden vuoden lupauksia Sinä olet tehnyt? Aiotko onnistua niissä vai tiedätkö jo luovuttavasi heti ensimmäisen viikon jälkeen?

Nyt lähden hetkeksi rauhoittumaan ja aloittamaan valmisteluita illan juhlia varten rakkaiden ystävieni kanssa! Koko päivän olemme kierreleet alennusmyynneissä ja ruokaostoksilla. Joten nyt. Nyt haluan vain hetkeksi istahtaa, ottaa lasillisen punaviiniä ja vain olla! Ihanaa uutta vuotta kaikille! Nauttikaa vuoden viimeisestä illasta ja aloitetaan uusi vuosi kunnialla. Muistakaa tehdä uudelle vuodelle realistisia lupauksia, ja kaikista tärkeimpänä, pitäkää niistä myös kiinni! <3 xxxJacket 2ndhand, Scarf Vero Moda, T-Shirt Bershka, Shirt Gina Tricot, Jeans Levis, Shoes Nike, Gloves H&M

Jacket H&M , Scarf Cubus, Bag Louis Vuitton, Top Vero Moda, Cardigan Gina Tricot, Pants FreddyEi kommentteja:

Lähetä kommentti