maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulupuuhastelua Part 2


Unohdin totaalisesti ottaa kuvat itse tehdyistä joulukorteista, jotka jo tietysti oli lähetettävä ajat sitten, en nyt muista tarkalleen mikä päivä se oli.. No jokatapauksessa se oli jo.. Päätin siis vielä skräpätä muutamat kortit lisää lahjojen yhteyteen (ja ehkä muutamalle työkaverillekin) Ja ihan vain siksi, että saisin tänne muutamia kuvia näistä todella upeista luomuksista, hah. Ei tarvita muuta kuin pitsinauhaa, ruskeaa paperia, korttipohjia, liimaa, sakset sekä esimerkiksi kultainen tai hopea kimallekynä ( mulla ei ollut kuin hopea joten siihen oli tyydyttävä). Jos siis vielä aiot tehdä lahjojen yhteyteen kortteja, tai esimerkiksi käydä pudottamassa sen rakkaan naapurisi postilaatikkon yhden, niin tässä vielä viime hetken inspiraatiota korttejen tuunailuun.

Leikkasin ruskeasta paperista ohuita soiroja jotka liimasin eri tavoilla korttipohjiin. Sen jälkeen liimasin pätkän pitsinauhaa osittain ruskean paperin päälle. Sitten vain mielikuvitus lentämään ja piirtämään erilaisia jouluisia kuvioita korttiin! Päätin pitää kortit mahdollisimman simppeleinä, eli vain jotain lumihiutaleen kuvia ja palluroita, sekä suoria viivoja! Mitä pidätte lopputuloksista? Millaisia joulukortteja itse teitte? Vielä saa jakaa pikaisia vinkkejä minullekin, sillä onhan jouluaattoon vielä KAKSI lyhyttä päivää!!! Kuuletteko mun riemun kiljahtelut, tuuletukset ja onnen naurahdukset? Naapurit varmasti kuulevat. Ja mun joululaulujen popittaminen kuuluu varmaan koko naapurustoon.. Minkäs teet kun rakastaa Joulua näin paljon..



Tässä myös muutamia paketointivinkkejä, jos ne viime hetken lahjat on vielä paketoimatta! Käytin vaaleaa ja ruskeaa lahjapaperia, punaista kiiltävää lahjanauhaa, pitsinauhaa ja valmiita lahjapusseja.. Eilen ystäväni Roosa löysi paketoimis ideoita netistä ja kokeilinkin tehdä itse paperista kukkakoristeen pakettiin! Tosi hauska idea, tehdä kaikki itse, eikä ostaa valmiina kaupasta.. Lahjan saajakin varmasti huomaa, että paketti on tehty täysin omin kätösin.. Se tekee jokaisesta paketista uniikin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti