sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kc Professionalin hiusmallina

Viime viikolla Facebookia selatessani osui silmään KC Professionalin mainos, jossa he ilmoittivat etsivänsä hiusmalleja kevään trendejä esittelevään hiusmuotinäytökseen. Olen aina halunnut päästä hiusmalliksi ja vihdoin siihen olisi mahdollisuus, ja juuri sopivasti sillä juurikasvuni alkoi olla vähän turhankin pitkä.

Mallien valinta tapahtui tiistai aamuna, minkä jälkeen valituille henkilöille alettiin heti tekemään uusia, upeita hiuksia huippuammattilaisten toteuttamana. Mua hieman jännitti millaiset hiukset tulisin saamaan, sillä malleja valittaessa menin ryhmään jossa hiuksille saisi tehdä mitä tahansa. No, niinkuin ihanat kampaajammekin sanoivat, ei siellä kenellekään haluta rumia hiuksia leikata!

Päivä oli todella hauska, rento ja ihana! Kampaajat olivat älyttömän vitsikkäitä heppuja ja muut hiusmallit todella mukavia. Mun hiuksia alettiin laittamaan viimeisenä, joten päivä oli toisaalta myös melko puuduttava (varsinkin tällaiselle malttamattomalle typylle). Aamu kymmenestä noin kello neljään asti meni että mun hiukset olivat lopullisesti valmiit. Hiuksiani laittanut Antero tykkäsi sen hetkisestä väristäni, joten sitä ei lähdetty sen kummemmin muokkaamaan. Juureen laitettiin hitusen tummempi sävy ja pituuksiin laitettiin samaa sävyä kuin hiuksissani jo oli. Eteen laitettiin vielä vapaalla kädellä vaaleampia "raitoja, jotka näkyvät kivasti jos laitan päällimmäiset hiukset kiinni tai osan hiuksista korvien taakse. Pituutta lähti myös jonkin verran. Tykkään tästä uudesta pituudesta! Todella simppeli, kiva polkka. Värikin on tosi hyvä! Meille malleille käytettiin värjäyksen yhteydessä uutta Olaplex innovaatiota, joka korjaa, suojaa ja vahvistaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja, jolloin lopputulos on silkkisen pehmeän näköinen ja tuntuinen! Lisää Olaplexista voit lukea täältä!

Päivän päätteeksi oli muotinäytös, jossa uudet hiuksemme esiteltiin. Ja illan kohokohtahan oli mallina olemisen jälkeen päästä syömään herkullisia salaatteja ja munkkeja joita tilaisuudessa oli tarjolla, heh! Noo, ei nyt sentään. Olihan se onnellinen hetki, mutta tärkeintä on että pääsin mukaan päivään ja KC Professionalille malliksi esittelemään kevään trendejä. Kiitokset älyttömästi KC Professional sekä Antero ja Markku! Kyllä sai onnellisena lähteä päivän päätteeksi kotiin upeiden uusien hiusten kanssa ja varmasti tulen vielä joskus uudelleen koittamaan onnea, josko pääsisi kokemaan saman uudestaan! :)

Mitäs pidätte uusista hiuksistani? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti