lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulupyhät


Joulu. Vuoden parasta aikaa. Sitä olikin odotettu innolla! Aattona kävimme poikaystävän isoisän haudalla. Sieltä suuntasimme hänen mummolle ja vaarilleen, jossa aatto tulikin vietettyä. Syötiin joulupuuroa ja vietettiin aikaa yhdessä. Saunottiin ja odoteltiin joulupöytään pääsemistä. Jouluruoka on niin hyvää! Rakastan sitä, kinkkua itse tehdyn sinapin kanssa, laatikoita, rosollia ja niin edelleen. Ja varsinkin kun niitä tulee syötyä vain kerran vuodessa, maistuvat ne joka kerta niin älyttömän hyvältä.. Ruoan jälkeen vähän sulalteltiin kinkkua, saatiin lahjat ihan Joulupukin jakamana. Sen jälkeen vielä jälkiruokaa ja juustoja rypäleiden ja suolaisten keksien kera. Jouluaattona tuli kyllä syötyä jo liiankin paljon.. Niin paljon, että oikein tunsi kuinka vatsalaukku venyi ja paukkui.. Tuli ihan paha olo. Toisaalta hyvä, että joulu on vain kerran vuodessa, hah! Sain aivan täydellisiä lahjoja enkä voisi olla onnellisempi, hieman erilaisesta joulusta kuin yleensä. Hashtag kiitollinensiunattuonnellinen!


Joulupäivänä mentiin sitten poikaystäväni toiselle mummolle syömään ja taas tuli syötyä niin ähkyksi olo.. Jouluruokaa, jälkkäriä ja taas juustojen maistelua. Olin jo aivan täynnä ruoasta, mutta kun juustot ovat vain NIIN superhyviä, että niitäkin oli vain pakko maistella. Huhhuh. Ei tarvitsekaan seuraavaan viikkoon syödä muuta kuin salaattia. Naurua. 
Illaksi menin ystäväni läksiäis/jouluetko-bileisiin. Ja taas erilaisia juustoja, pipareita ja muita herkkuja! No olihan sitä maistettava kaikkea, kun Krista oli kaikkea ihanaa meille tehnyt! Oli ihana nähdä kaikkia tyttöjä pitkästä aikaa, nauttia herkuista boolin kera ja jakaa kuulumisia! Myöhemmin siirryimme Lahden Seurahuoneelle virallisille Jouluetkoille! Oli älyttömän hauska ilta! Kiitos kaikille illassa mukana olleille! Ootte huippuja <3


Tapaninpäivä meni väsyneissä merkeissä; ensin elokuvan katselua ihan kotisohvalla ja illalla mentiin käyttämään lahjaksi saadut leffaliput. Hobbitti elokuvan viimeinen osa valittiin ja täytyy sanoa, että oli kyllä hyvä! Suosittelen lämpimästi! Vielä huominen päivä "joululomaa" jäljellä ja sitten täytyy palata pariksi päiväksi takaisin töihin Jyväskylään.. Sitten suuntana onkin Helsinki ja uudenvuoden vietto! CAN'T WAIT


Miten teidän joulupyhät sujuivat? Saitteko mieluisia lahjoja? Oliko maukkaita jouluruokia? Kertokaa ihmeessä kommenttiboxiin! 

Ihanaa viikonloppua kaikille XX


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti