tiistai 19. elokuuta 2014

Miten ihana päivä!

Tänään oli niin hyvä päivä. Heräsin aamulla ajoissa leikkaamaan edellisiltana leipomiani rocky road brownieita paloiksi. Vein ne töihin viimeisen työpäivän kunniaksi. Pakko myöntää, että niistä tuli todella hyviä! Löysin netistä niiden reseptin, mutta tietysti muokkasin sitä hieman "terveellisemmäksi" ja käytin esimerkiksi gluteenittomia jauhoja ja kookossokeria.


Oli viimeinen työpäiväni Hennalan S-marketissa, jossa tuli vuosi ja pari kuukautta työskenneltyä. Siinä ajassa meille ehti syntyä niin hyvä työilmapiiri ja tiivis työporukka. Ja nyt joudun jättämään kaiken sen taakseni. Haikea oli mieli tänään töissä, kun katselin viimeistä kertaa taukohuoneessa ympärilleni ja kaupassa ihmisiä, jotka käyvät siellä joka päivä. Tuntui surulliselta jättää ihanat työtoverini, joista hyvin monista on tullut läheisiä minulle. Toisaalta olin todella onnellinen. Mulla on ollut niin paljon töitä viime viikkoina, että pieni helpotuksen huokaus pääsi suusta, kun viimeinen työpäivä oli ohi.

Niinkin pienet asiat ovat tänään piristäneet päivääni, kuten esimerkiksi se, että kauppaan tuli nuori tyttö. Hän oli juuri saanut koiranpennun ja se oli tietysti otettu kauppareissulle mukaan. Voi miten maailman suloisin se pieni otus oli!! Ja iloisuus koiran näkemisestä jatkui melkeinpä koko loppu päivän. Työkaverit antoivat minulle ruusuja ja kauniin runon sekä ihonhoitotuotteita. Sain myös henkilökohtaisesti eräältä työystävistä kortin, jossa hän toivotti ihanaa jatkoa minulle! Lisää piristystä päivään toi vielä se, että sain pomoltani leffalipun kiitokseksi positiivisuudesta ja iloisesta asenteestä töissä.


Tänään tuli myös soitto, että tilaamani iPhone 5 S oli saapunut. Se teki päivästäni vielä paremman. JEEE! Vihdoin sain sen. Vihdoin uusi puhelin, jota olin toivonut. Vanha alkoi jo sen verran temppuilemaan, että oli siitä jo päästävä eroon. Heh. Nyt yritän tässä pikkuhiljaa muistella miten tätä iPhonea nyt oikein käytetäänkään. Siitä onkin aikaa kun mulla oli iphone käytössä. Kai tämä tästä!

Haettiin tosiaan puhelin ja käväistiin poikaystävän vanhemmilla. Hänen äitinsä antoi meille mukaan mustikoita ja mansikoita. Ja päivä parani taas vähän lisää. Näinkin pienet asiat saivat hymyn huulilleni!


Ihanaa viikkoa kaikille! Ja iloitkaa pienistä asioista, ne piristävät niin kummasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti