sunnuntai 24. elokuuta 2014

Goodbye Lahti, hello Jyväskylä!

Perjantaina haikein mielin alettiin pakkaamaan autoon viimeisiä tavaroita ja siivottiin asunto Lahdessa. Muutamia ystäviäni tuli vielä mua viimeistä kertaa moikkaamaan ja vähän auttamaan muutossa! Kiitokset Lauralle, Hennille ja Sinille! Poikaystäväni äiti tuli meitä jeesaamaan, ja vei meidät vielä syömään Jonel Thaihin ( paras thai-ruokapaikka Lahdessa! Suosittelen!!!) Sieltä me sitten suunnattiin kohti Jyväskylää. Meinasi koko aamun tulla itku silmään, mutta onnistuin kuin onnistuinkin pitämään kyyneleet sisälläni.


Eilen sitten ne kyyneleet kuitenkin purskahtivat ulos, kun oikeasti tajusin että lähdin pois Lahdesta. Eihän tämä mitenkään lopullista ole ja aina Lahteen pääsee täältä käymään ja sieltä tänne.  Kuitenkin ystäväni laittelevat viestiä ja lisäilevät kuvia ja tuntuu että jää kaikesta siitä hauskasta paitsi. Toisaalta kyllähän mullakin alkaa jossain vaiheessa täällä tapahtumaan muutoksia elämässä ja heistä saattaa sitten tuntua samalta. Ehkä. On kuitenkin vaikeaa, kun on niin paljon kavereita Lahdessa, ja yhtäkkiä ei olekaan oikeastaan kuin poikaystävä ja yksi tyttökaveri, joka onkin täällä jo viimevuodesta saakka asunut. Mä olen vähän sellanen, että kun yksi asia alkaa surettamaan niin rupean miettimään ihan kaikkea ja moni asia saa itkun aikaan. Oivoi.  Eilen mulle soitettiin K-citymarketista, jossa olin ollut työhaastattelussa, ja sanottiin että valitettavasti en paikkaa saanut kun hakijoita oli niin paljon. Kyllähän se harmittaa, mutta toisaalta ystäväni sanoin "Tää on vaan merkki siitä, että joku parempi työpaikka odottaa mua". Sitä toivonkin!


Yksi ystävistäni oli tullut tänne viikonlopuksi Canvas-festivaleille ja onneksi kerkesin häntäkin näkemään eilen, kun emme Lahdessa ehtineet "hyvästelemään". Käytiin hänen kanssaan shoppailemassa ja löysinkin  aivan ihanan vaalean roosan värisen, pörröisen neuleen, joka oli heti oston jälkeen vaihdettava päälle :P Se on niin pehmoisen tuntuinen ihoa vasten! Tekisi mieli pitää sitä joka päivä päällä. Löytyi myös ihana keltainen toppi Bik Bokista. Oli kyllä ihana viettää päivällä hetki hänen kanssaan. Illalla vielä muutamat sidukat/viiniä nautittiin hänen tuttunsa kämpillä , yatsia pelaten. He jatkoivat siitä matkaa Canvas-festivaleille. Itse tulin kotiin nukkumaan. Siinä sitten taas pienet itkut itkettiin kun erottiin. Vielä tänään hän tulee käymään meidän uudella kämpällä ja sitten palaavat takaisin Lahteen. Laittelen tänne sitten kuvia meidän uudesta kodista kunhn vain saadaan ensin kaikki tavarat paikoilleen ja niin edelleen! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti