lauantai 16. elokuuta 2014

FLOWPARK

Tänään oli niin ihana päivä. Menimme Flow parkiin Vierumäelle. Aluksi hieman jännitti miten siellä korkealla sitten pärjää, mutta hyvinhän se meni! Toinen ja kolmas rata olivat helppoja.  Neljäs rata taas oli huomattavasti haastavampi kuin aiemmat. Varsinkin näin 157cm "pitkälle" oli hieman haasteellista tietyissä osioissa. Ei meinannut vaan yltää mihinkään ja epätoivo meinasi iskeä. Loppujen lopuksi löytyi kuitenkin tekniikka, jolla pääsi loppuun asti.


Neljännellä radalla oli pitkä verkko-osuus, jossa oli siis mentävä verkkoa pitkin seuraavalle tasanteelle. Se oli rankka osuus ja lopussa melkein loppui käsistä voimat ja astuin ohi tasanteesta.. Siinä pieni paniikki säikähdys ja äkkiä pomppasin tasanteelle. Huh, onneksi oltiin kuitenkin hyvissä valjaissa ettei sieltä olisi edes voinut alas pudota.


Viides rata oli kaikista korkeimmalla ja vaiken. Yritettiin Essin kanssa kiivetä köysitikkaita ylös, mutta muutamien tikkaiden jälkeen oli todettava ettei voimat enää riittäneet. Aikaisemmat radat oli niin rankkoja putkeen vedettyinä. No ensi kerralla sitten uskaltaa jo samantien lähteä yrittämään viimeistä rataa.Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille vähänkin liikunnasta tykkääville! Kelpo treffi-idea tai ihan vaan kaveriporukalle tekemistä. Aikaa on rajoittamaton määrä suorittaa ratoja. Niiden välillä voi hyvin lounastaa/syödä pientä välipalaa ja kerätä voimia ja jatkaa. Ihana virkistyspäiväidea esimerkiksi työpaikoille!! Toimi kyllä itselle ainakin hyvänä treeninä ja päivän piristäjänä!! Ja ratojakin löytyy monta, joten kaikenikäisille ja taitoisille löytyy kyllä omansa. Parastahan oli tietysti se, kun pääsi testaaman rajojaan ja että riittääkö voima radan loppuun asti. Uudestaan on kyllä vielä joskus mentävä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti