perjantai 23. tammikuuta 2015

On Ramp Day 4

Meinasin jo kirjoittaa siitä, miten huono päivä mulla on tänään ollut, miten väsynyt olin töissä ja kuinka inhottava kipupiste mulla oli tullut lapaluitten väliin ( siis oikeasti!! vihloi niin s*#%&"an paljon juuri tietyissä asennoissa käsiä pitäen). Är-syt-tä-vää! Ja ai että miten töissäkin tuli vastaan muutamat kaikkitietävät, asioista pätevät asiakkaat.... Vielä olis pari muuta asiaa, jotka jätän kuitenkin listaamatta. No kaiken tämän masistelun ja syvässä surussa vellomisen jälkeen jotain ihanaa tapahtui! Oikeastaan muutamakin todella kiva juttu, jotka pelastivat koko päivän.

Oon ollut aika yksinäinen sen jälkeen, kun muutettiin poikaystävän kanssa Jyväskylään ja se oli yksi päivän murheista. Parina viime päivänä se on jotenkin surettanut todella paljonkin..Varsinkin tieto siitä, että yksi parhaimmista ystävistä lähtee ylihuomenna vaihtoon Budapestiin (ja yksi lapsuuden parhaista ystävistä lähti jo aiemmin Englantiin vaihtoon), emmekä ole ehtineet nähdä yli kuukauteen. Itkuhan sen takia tuli.. Ihan kun ei aiheuttaisi tarpeeksi murhetta kun parhaat ystävät asuvat Lahessa, Helsingissä ja kaikkialla muualla.. Sitten osa lähtee ulkomaille, tuhansien kilometrien päähän.. Tyhmää sanon mä!! No mutta pitkästä aikaa saatiin kuitenkin sovittua treffit (suurin osa tehdään vuorotyötä niin on vaikea sopia päiviä, jolloin kaikilla olisi vapaata) helmikuun ensimmäiselle viikonlopulle ja suuntaan Helsinkiin moikkailemaan ystäviäni! Niiiiiiiin älyttömän mahtavaa! Nyt on jotain mitä odottaa.

No mutta nyt vielä siihen päivän toiseen ja kolmanteen piristävään tekijään. Otsikko paljastaakin jo aika paljon mistä on kyse. WODista eli päivän treenistä tietty! Jännityksellä taas mentiin on ramp-kurssin neljännelle tunnille. Jo alkulämppäilyjen jälkeen olin aivan loppu ja kotiin olisi tehnyt mieli lähteä. No ei saanut antaa periksi.. Tehtiin tällainen kiva treeni, mitä suosittelen kyllä muitakin testaamaan! Sillä jos jollain pystyy helposti testaamaan oman kuntonsa! Huomasi hyvin miten oma kunto on heikentynyt aivan liian paljon entisistä yleisurheiluajoista. No mutta tässähän sitä kehitytään koko ajan lisää ja lisää! Nää treenit saa muhun joka kerta vaan lisää puhtia ja tahtoa yrittää kovemmin! Haluun kehittyä ja päätinkin asettaa hieman tavoitteita itselle tälle vuodelle crossfitiin liittyen! Niistä aion kirjoittaa teille lisää tässä joku toinen päivä! Nyt takaisin päivän treeniin, joka oli tällainen:

12min AMRAP (As Many Rounds As Possible)

15x Med Ball Clean (rinnalleveto kuntopallolla)
12x AMSU (Abmat Sit-Up )
9x Push Ups

Itsellä meni 6 kierrosta ja seitsemännestä jäi uupumaan kolme viimeistä punnerrusta! Hitusen harmitti mutta aina ei voi voittaa :D Kaikkensa antaneena oli ihana mennä hyvillä mielin SAUNAAN! Ahhhhh, päivän kolmas pelastaja. Sauna! CrossFit areenalla on sauna treenaajien käytössä ja joku ihana oli laittanut sen lämpiämään ennen treenejä! Treenin jälkeen oli niin puhki, koko keho vaan tärisi ja heikotti ja pyörytti ja oksetti.. Oli siis parasta päästä kuumaan saunaan rentouttamaan vähän mieltä ja lihaksia! Nyt mä lähden puolikuolleena nukkumaan ja toivon syvästi, että pääsen aamulla klo 4.30 sängystä ylös ja töihin hahah. Ei muuta kuin ihanaa viikonloppua jokaikiselle <3 

Rakkaudella, Melanie
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti