maanantai 19. tammikuuta 2015

Super Delicious Veggiepasta


Tänään päädyin yhtäkkiä selailemaan instagramissa erilaisia ruokakuvia, ja vastaan tuli älyttömän herkullisen näköisiä annoksia! Päätin lähteä testaamaan, onnistuisinko kokkaamaan samantyylistä ruokaa itse. Löysin siis hyvältä näyttävän annoskuvan, yritin katsoa kaikki mahdolliset raaka-aineet, joita suinkin oli mahdollista kuvan perusteella selvittää ja kirjoitin sen mukaan kauppalistan. Ja ei kun ostoksille!! Päädyin ostamaan penne pastaa, pestoa, parsakaalia, aurinkokuivattua tomaattia, fetaa, pinaattia ja punasipulia. En ole täysin varma oliko löytämässäni kuvassa käytetty samoja ainesosia, mutta näitä lähdin testaamaan.. 

Tarvitset siis:

2 pienehköä punasipulia
1/2-1 parsakaali
muutama kourallinen pinaattia
3 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 rkl pestoa
oman maun mukaan fetaa

pastaa 

Leikkaa sipuleista renkaita ja parsakaali paloiksi. Paista oliiviöljyssä pannulla kunnes parsakaali on kypsynyt. Lisää joukkoon aurinkokuivatut tomaatit sekä pinaatti, suolaa ja pippuria unohtamatta! Kun pasta on keittynyt, sekoita pesto sen joukkoon. Lopuksi lisää fetajuusto kasvisten joukkoon ja heitä pestopastan joukkoon. Volá!!

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan samaa! Itse ainakin oli todella jännittävää odottaa ruoan valmistumista ja lopuksi maistaa itse lopputulotsa, mikä oli ÄLYTTÖMÄN hyvä! Ainakin omat makuhermot nauttivat!! Namnamm.. Maut sopivat todella hyvin yhteen, eikä tullut liikaa erilaisia vahvoja makuja sekaisin, niinkuin aluksi hieman pelkäsin :P Eikun muutkin testailemaan reseptiä tai etsimään muu herkullinen kuva ja improvisoiden toteuttamaan sitä!! Kommentoikaa ihmeessä mielipiteitä ja jos mahdollisesti kokeilette "luomaani" reseptiä!!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille xxx

Lots of love, Mel2 kommenttia:

  1. Suosittelen vielä ens kerralla tekemään pestonki ite, helppoa ja nopeeta. Ja niiin paljon parempaa kun noi valmispestot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! En ookaan ikinä tullu ajatelleeks että senkin voisi tosiaan tehdä itse! :) Pitää ensi kerralla testata :P

      Poista