maanantai 7. heinäkuuta 2014

MONDAY

Viikonloppu oli ja meni. Lauantaina olin Ninnun & Vilin tupareissa. Samalla vietettiin Ninnun valmistujaisia ja Vilin 21v. synttäreitä. Hauskaa oli! Onnea vielä uuteen kotiin!
Sunnuntai. Olin niin väsynyt aamulla. Heräsin, kun puhelimeni soi ja minua pyydettiin rannalle. Kyllä kannatti nousta ja lähteä pikaisen suihkun jälkeen nauttimaan päivästä! Tuli sitä vähän saatua väriäkin pintaan! Kävimme poikaystävän kanssa syömässä hänen vanhemmillaan ja myöhemmin siskoni tuli Kouvolasta Lahteen yökylään meille. Vein hänet illalla kavereideni kanssa saunomaan ja grillailemaan. Kyllä oli virkistävää saunoa ja käydä uimassa pitkästä aikaa.
Melkein olin jo unohtanut kerrostalomme olevan remontissa kunnes tänä aamuna taas heräsin kamalaan poraamiseen. On ärsyttävää herätä joka aamu maanantaista perjantaihin remonttimiesten mekastukseen. Argh. No korvatulpat auttavat edes hieman. Ja tieto siitä että pian muutamme pois. Siskoni oli käynyt aamulla kaupassa. Ajatteli olla ihana ja oli ostanut meille mansikoita ja aamupalatarvikkeita. Päätettiin tehdä pieni brunssi. Omnom kun oli hyvää.
Loppupäivä tänään onkin mennyt Jyväskylään soitellen ja asuntoesittelyjä varaillen ja sainkin onnekseni muutamat esittelyt lisää huomiseksi. Vielä kun olisi joku henkilö kenellä ei ole töitä huomenna ja haluaisi lähteä mukaani.. Anyone?!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti