tiistai 1. heinäkuuta 2014

Milan. Reunion.

Tässä siis yksi viimeisimmistä postauksista mycosmon sivuilta:
Äääh, tuntuu ettei aika riitä millään kirjoittamiseen täällä. Olen aloittanut kymmeniä luonnoksia, mutta luonnoksiksi ne ovatkin jääneet. No nyt sain itseni taas kirjoittamaan.
Aloitin juhannus päivänä kahden viikon mittaisen lomani. Olimme jutelleet pitkään Milanossa vuoden 2012/2013 aikana saamieni au pair ystävien kanssa, että tapaisimme uudelleen siellä vuoden päästä kesällä. Eli siis tänä kesänä. No niin me sitten teimme. Lauantaina 21.6. aloitin kovassa kiireessä pakkaamaan ja illalla lensin Milanoon. En olisi voinut olla onnellisempi nähdessäni  tytöt ja tutut paikat Milanossa. Olimme vuokranneet aivan älyttömän upean asunnon jossa asustimme nämä 8 päivää. Viikko oli yksi elämäni parhaimmista; meillä oli niin hauskaa tyttöjen kanssa. Olimmehan parhaita ystäviä asuessamme Milanossa. Tuntui kuin emme olisi olleet erossa ollenkaan. Sain myös uusia upeita ystäviä reissulta sillä osa tytöistä toi kavereitaan mukanaan!
Onnistuimme menemään Milanoon juuri täydelliseen aikaan, nimittäin miesten muotiviikot olivat juuri meneillään! Ja voi että miten paljon kauniita, kuumia malleja (niin miehiä kuin naisiakin) tapasimme! Osasta saimme jopa kavereitamme! Viikkoon sisältyi paljon kävelyä paikasta toiseen ja siitä kertovatkin kipeytyneet lihakset, pizzan, pastan ja jäätelön sekä muiden ihanien italialaisten herkkujen syömistä, mahtavissa juhlissa käymistä, vanhojen tuttujen treffaamista, jalkapallo pelien katsomista kanaalin varrella ja tietysti shoppailua!! Matkaan tuli napattua muutamia täydellisiä vaatteita ja asusteita. Onhan Milano muodin mekka. Oli siis pakko ostaa itselleen jotain tyylikästä uutta kaapin täytteeksi. 
- See more at: http://mycosmo.fi/article/melanieee/milan-reunion#sthash.R4TDlXtd.dpuf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti