keskiviikko 21. syyskuuta 2016

tavallinen vai "täydellinen"?

Kuvat ja postaus ei yhteydessä toisiinsa, ovat osa kouluprojektia. isot kiitokset Millalle ja kiitos kun sain olla mallina hihi!!! Peace✌🏻️😘
ja sitten oman mielipiteeni julkaisemisen pariin>
Originaali ja muokattu kuva. 
Tavallinen ja "täydellinen" versio.
 Mikä kumpi parempi??
 Vaalitaanko nykyään ainoastaan "täydellisyyttä"?
 Onko ne epärealistisen virheettömät kuvat "täydellisiä", parempia, hyväksyttävämpiä?
 Ei rypyn ryppyä, ei finnejä, ei ihon epätasaisuuksia, ei luomia, ei silmä"pusseja". 
Pelkkää silkkiä vaan. 
Tuntunut jo pitkään, että nuorille, tai oikeastaan ihan ikään katsomatta kaikille, luodaan aivan valtavat paineet ulkonäön suhteen. 
Miten olla oma itsensä? 
Miten pitää itseään kauniina, kun yhteiskunta luo niin kovin vääristynyttä kuvaa "täydellisyydestä"? Miten hyväksyä itsensä sellaisena kuin on, varsinkin jos oma identiteetti ei ole täysin vielä muodostunut, ja kaikkialla mainostetaan ja ihastellaan meikattuja, muokattuja ihmisyksilöitä?
 On kaikenmaailman _kauneus_ messuja ja tapahtumia; "tule ostamaan meikkejä, saat näillä itsestäsi kauniin" "näillä vinkeillä ja ihmeellisillä tuotteilla pysyt aina nuorena ja kauniina" "kauneuden salat: viisi kiloa meikkiä ja kolmetoista filtteriä". 
Kauhistuttaa nähdä _todella_ tälläytyneitä erittäin nuoria, ja toisesta päästä niitä hieman iäkkäämpiäkin, henkilöitä pyörimässä tuolla kylillä. Ja kuinka monista kuitenkin huokuu suuri epävarmuus. En tiedä. Kai mä en vaan osaa ymmärtää tällaista. Eihän kaikkea aina pysty ymmärtämäänkään, eikä kaikkiin kysymyksiin ole vastauksia. Itse olen oppinut arvostamaan luonnollisuutta ja aitoutta sen verran sopivasti ja paljon, joten siksi tällainen nykyinen kauneusihannointi menee vähän yli hilseen.. Eipä mulla muuta, tällaiset pohdinnat tänään!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti