maanantai 8. joulukuuta 2014

Tomaatti-Pinaatti-Halloumjuusto-Pasta


Rakas ystäväni Roosa tekee aina ihania terveellisiä ruokia, ja bongasinkin hänen lisäämänsä annoksen Instagramista.. Inspiroidun herkulliselta kuullostavasta & näyttävästä annoksesta niin paljon, että oli pakko lähteä kokeilemaan sitä itsekin! Ystäväni oli käyttänyt lisukkeena vuohenjuustoa, mutta itse päätin sen sijaan laittaa tilalle halloumjuustoa! Ja täytyy sanoa, että ruoasta tuli erittäin hyvää! Terveellistä, mutta silti todella maukasta, namsss. Ei voi kuin olla onnellinen, että ystävät inspiroivat kokeilemaan erilaisia reseptjä ja raaka-aineita keittiössä! Kiitokset vielä Roosalle reseptistä!

Tomaatti-Pinaatti-Halloumjuusto-Pastan Ohje

(2-4 hlölle riippuen syöjien nälkätilanteesta)

1 pkt (80-100g) pinaattia
1 rs kirsikkatomaatteja
1 pkt halloumjuustoa
pieni punasipuli
ruususuolaa 
pippuria

spelttispaghettia tai
täysjyväspaghettia

Paista pannulla pienehköiksi paloiksi pilkottu halloumjuusto, kunnes se on sopivan kuultunut pinnalta( Itse pidän siitä mahdollisimman rapeana ja hyvin paistettuna!) Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi sekä kirsikkatomaatit kahtia. Huuhtele pinaatti. 
Lisää punasipuli, pilkotut kirsikkatomaatit ja pinaatti pannulle, halloumjuuston joukkoon. Lisää loraus oliiviöljyä sekä suolaa ja pippuria oman maun mukaan.

Keitä sopiva määrä spaghettia. Lisää keitinveteen karkeaa ruususuolaa. Kun spaghetti on valmista, lisää kattilaan hieman oliiviöljyä, jotta spaghetit eivät takerru kiinni toisiinsa. Ylijäämät on kiva syödä seuraavana päivänä, kun spaghetit eivät ole kattilan pohjalla yhtenä isona möykkynä :)

Nauti!




6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hihiii! Ku tuutte Olivian kanssa kyläilee Jyväskylää nii lupaan kokkaa teille jotain tosi kivaa :)

      Poista
  2. Kuulostaapa (ja näyttää..) hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvää se olikin! Eikun testaamaan;)

      Poista
  3. Oi nam!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)
      Kiitos linkistä blogiisi! Perehdyn tänään siihen hieman paremmin!

      Poista